De T65-bloem is een zachte tarwebloem, die iets completer is dan de T45- en T55-bloemen. Het wordt verkregen door een minder grondige zeefbehandeling, waardoor een groter deel van de kiem en de schil van de tarwekorrel behouden blijft. Dit geeft het een licht crèmekleurige tint, een rustiekere smaak en een hoger gehalte aan voedingsstoffen. De "T65" verwijst naar het asgehalte, een indicator van de hoeveelheid mineralen die in de bloem aanwezig zijn.
Herkomst: Oekraïne.
Verpakking: kraftpapieren zak van 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palletisatie: 750-950kg.
Roger bereidt zijn Speciale Geroosterde Brood met bijzondere zorg bij de selectie van alle ingrediënten. De meelsoorten worden gekozen om hun organoleptische en smaakkwaliteiten, maar het geheim van de Biscottes Roger ligt ook in het bakken. In zijn open vorm kan het deeg vrij rijzen, waardoor de granen de volle smaak van het geroosterde brood van vroeger kunnen vrijgeven.
Speciale Geroosterde Brood
Samenstelling: Tarwemeel (tarwe, gluten), zonnebloemolie, omgekeerde suiker, mengsel van granen (rogge, gerst, maïs, haver, tarwe, rijst, gierst), bakkersgist, emulgator: sojalecithine, zout, gerstemoutextract, soja, lijnzaad.
Gemaakt in een atelier dat sesam, eieren en zuivelproducten gebruikt.
Verpakking: ongeveer 18 plakken per zak
Netto Gewicht: 300g
Voedingskenmerken:
Gemiddelde voedingswaarde per 100g
Energiewaarde: 1724 Kj oftewel 408 Kcal
Vetten: 6.63 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0.81 g
Koolhydraten: 72.
Wilt u uw meelsoorten aanpassen om een multifunctionele meelsoort te verkrijgen voor het maken van speciale broden en/of gebak?
Zoekt u een corrector om uw meelsoorten in balans te brengen voor de productie van gebak?
Maakt u speciale producten zoals baguettes, tourteau, rustieke broden en wilt u uw meelsoorten specifiek voor deze toepassingen corrigeren?
De T55-bloem is een zachte tarwebloem, bekend om zijn veelzijdigheid en brede scala aan toepassingen in de keuken. Het is iets minder fijn dan de T45, wat het een iets consistenter textuur geeft, terwijl het toch vrij wit blijft. Het wordt verkregen na een maling die iets meer van de schil van de tarwekorrel behoudt, vandaar het nummer T55, dat een iets hoger asgehalte aangeeft dan de T45. Dit betekent dat het iets meer mineralen bevat en een rijkere, iets meer uitgesproken smaak biedt.
Herkomst: Oekraïne.
Verpakking: kraftpapieren zak van 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palletisering: 750-950kg.
De geroosterde gesneden baguettes zullen aan al uw culinaire momenten van de dag voldoen: ontbijt, aperitief, salade, snack... Ze zijn een van de topproducten van Biscotte Roger.
Geroosterde Gesneden Baguettes
Samenstelling: Tarwemeel (tarwe, gluten), zonnebloemolie, mengsel van granen (rogge, gerst, maïs, haver, tarwe, rijst, gierst), invertsuiker, gerstemoutextract, bakkersgist, zout, soja, lijnzaad, emulgator: sojalecithine, antioxidanten: rozemarijnextract, vitamine E
Gemaakt in een atelier dat soja, eieren en zuivelproducten gebruikt
Verpakking: ongeveer 36 geroosterde gesneden baguettes per doos
Netto gewicht: 200g
Voedingskenmerken:
Gemiddelde voedingswaarde per 100g
Energiewaarde: 1624 KJ oftewel 408 Kcal
Vetten: 6.2 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0.9 g
Koolhydraten: 72 g
waarvan suikers: 2.8 g
Voedingsvezels: 5.1 g
Eiwitten: 13 g
Zout: 1.7 g